Followers

Thursday, March 1, 2012

hilang!!!....

hellooo.. helloo....
assalamualaikum...semua....
ehem...
lama x update blog... biasa lah abis final exam hari tu.. terus balik kampung..
kat kampung lak xda tenet...

sekarang dah masuk minggu ke-2 bagi sem nieh..
erm macam tak percaya lak sekarang CL dah tahun 3 semester 2....
kalau abis semester nieh, CL dah tinggal lagi setahun je nak tamat kat u nieh..

next cuti semester CL dah praktikal...
pastu sekarang tengah pening CL tak taw nak amik major ape...
dalam kepala nieh da 2 ja yang CL rasa cm ok gan hidup CL.. hihgway dengan enviroment jerk..
rasa2x korang la kan CL patut amik ape???

okeh...CL dah melalut banyak sangat nieh.. berbalik kepada tajuk post nieh... hilang!!!
huhuhu T_T sangat sedih , dompet CL hilang... hari kedua CL masuk uthm..
semua sekali hilang.. duit, ic, kad atm, lesen memandu, & banyak lagi lah benda penting kat dalam tu...CL dah buat laporan polis, ic baru pun dah buat tapi kena denda RM60..minggu depan baru dapat..

CL dah tak da pape huhu.. macam2x CL pk..tapi akhirnya CL terima semua nieh dan mungkin CL memang dah tak da rezeki...kan, ada hikmah disebalik kejadian nieh.. kita dapat kenal orang yang akan bersama kita tym kita susah dan yang akan tolong kita tym kita susah kan..

atas ehsan UTHM CL diberi RM50 oleh pihak universiti... katanya sementara untuk menunggu wang ehsan yang sepatutnya CL dapat tapi lambat sikit kerana kena isi borang dulu...

ok.. pesanan CL kat korang semua jaga la dompet masing2x elok2x eh.. bila hilang ia sangat menyusahkan...duit yang hilang boleh dicari..document penting yang hilang susah nak buat balik... pantun 2 kerat dari CL..ahakz ada bakat lak buat pantun... hihik