Followers

Sunday, November 7, 2010

Penuh Harapan Baru....




Assalamualaikum..

hurm...dah lama CL tak update blog nieh kan??..
CL pun dah rindu sangat dekat menber-menber blog nieh..
semua tahu ka..yang CL sambung belajar..
dan kerana tu juga la...CL jarang update blog nieh..
almaklum la..CL baru sem 1 di UTHM nieh..
banyak benda yang CL belum faham cmne hidup dekat u..
sangat-sangat berbeza semasa belajar di politeknik sebelum nieh...




Semasa di POLITEKNIK..


kawan-kawan selalu tolong...
lectere pun baik.. (bantu student sampai lulus)
asingment..asal hantar. it okey..
test & kuiz.. no hal... tak baca buku pun tak pe...selalu markah okey jer..
exam..baca last minit...
tamat dengan jayanya..
love POliteknik (PSAS)




Semasa di UNIVERSITI..


Kawan-kawan u bayank pentingkan diri....susah la
(nasib kawan-kawan masa poly ramai kat sini)...
lectere..ajar jer..lantak la student nak faham ke tak..
asingment..perh!! dah macam laporan final projek masa dekat poly dulu...
kuiz baca buku cam final exam...still tak boleh jawab...
test baca buku cam final exam....still tak lulus..kecewa nya rasa..
exam...masa study week tak balik kampung pun...sebab nak study..huhu...
boleh ke tamat dengan jayanya nieh???
:( itu lah universiti...




kalau dah macamni la gayanya..camne la CL nak mengadap laptop nieh nak update blog..
Ops!! sebenarnya CL dah tak da laptop...
TIba-tiba ja rosak....now pinjam-pinjam jer yang menber..
Facebooking pun dah jarang...
apatah lagi nak berblogwalking...
Entahlah...
CL juga mohon maaf kerana ada tang dan award yang CL belum buat lagi..
insyakallah..Ada masa CL buah eh..
sekarang nieh CL cuti study week..
23/11/2010 dah start final...samapai 29/11/2010..
doakan kejayaan CL ek....
ape yang CL tahu CL sangat berusaha disini...