Followers

Monday, June 18, 2012

Genting Highland

9.June.2012

CL dan Mr.Kekasih pergi ke Genting Highlang walaupun macam-macam dugaan yang kami hadapi..
Tapi Akhirnya Kami sampai juga..
  " Sungguh!! CL tak sangka.. Mr.Kekasih nak bawa CL pergi sana..Mula-mula CL ingat dah tak jadi.. sebab tiba2x Mr.Kekasih ada kerje"

Akhirnya...Lepas Mr.Kekasih Habis Kerja baru kami gerak pergi sana, sampai sana pun dah pukul 6..
so ambik tiket evening je.. kul 7 Bru leh masuk outdoor.. sebab tiket evening harga nya dalam RM26 jer sorang semua boleh main sampai kul 10 malam...

hehe, sebenarnya tak main sangat sebab CL seorang yang penakot oK!! so Kami banyak habiskan masa jalan2x kat situ and bergambar.. kul 9malam kami keluar dari situ... and..and..and.. cari makan la.. lapar kot.. ehehe....

Sebenarnya.. date kali nieh lebih kepada celebrate 1st anniversary kami sebagai 'Kekasih' thanz sayang... ayunk ingat sayang lupa.. LOve sangat.. Bila awk tiba2x tanya hari nie bape haribulan yerk.... pastu saya dah pandang awak sambil senyum.. 10.June.2012..


Ok!! jom tengok gambar my Mr.Kekasih...








No comments: