Followers

Friday, June 18, 2010

Patut Ke tak??




CL dpat sambung ijazah..

Tada

sebelum dapat...hari2x doa..
sekrang dapt...risau lah...
erm...

CL x tahu nak pegi ke tak...
takut la nak sambung degree...
huhu....korang rasa??
CL patut tak pergi...

kenapa ntah CL rasa tak yakin..

19 comments:

(: syai_sharif :) said...

GOODLUCK
doa memanyak eh kaak :DD

Colourful life said...

~>(: syai_sharif :)
tq2..huhu T_T

ayin~weeweet said...

pergi pergi

jadikan impian jd kenyataan :)

MofizPutra.com said...

tahniah... ape nak risau lak sambung degree, sambung dgree lah paling best dan senang.. sempoi je..hohioh

suFiah Y said...

Salam.
CL pergila...bukn senang skank nk dpt tmpt msuk U.
n awak pon mude lgi...jgn risau2.Campus life..srOnok2..iLoike!..rinDu miss.huhuhu.CL dpt UTHM kn...nnti trun JB leh r jpe.heheh.

izyanty collection said...

salam,taniah...p je sambung bljar.bidang nie leh p jauh,n gaji pun best.anyway good luck.

Ezao' Edogawa said...

CL pergi.. pergi. dpt ijazah.
.. UTHM. kjtran.Awam. abg sya pun kat situ gak skg ni. dy msuk thun lpas. hehe...... pergi r CL. tmpat dy bes apa. asrama plajar pun ok gak. .... rugi kalu CL xpg.

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

Sambung aja CL nanti menyesal plak tak pergi sambung..

Pergi taw Bie doakan untuk awak :)
jgn risau2 lagi ek

ALL THE BEST... ^___^

Colourful life said...

~>ayin~weeweet
tq..memang impian CL nak smbung dgree kat uthm..^_^

~>MofizPutra.com
CL risau sebab CL rasa CL xda la pandai sgt..takot2..huhu

~>suFiah Y
huhu..kalu CL pegi nanti kita jumpa ek.
org johor rupanya..

~>ツbieaz@bie Azreenaツ
Tq Bie...ramai member CL bagi semgat..temasuk la kwan blog CL tima kasih yerk..

~>izyanty collection
yeke..TQ ek..

~>Ezao' Edogawa
wah..yer ke..tempat tu ok..
erm abg pun blajar situ..dia ada tak ckp susah ke ape ke??

HUDA said...

pergi dan belajar baik2~
peluang susah nak datang 2x. hehe

renbow kaler said...

cl...jumpa disana..hehhehehe

Ela said...

akak kena pergi :)
good luck akak ;)

Ela said...

akak kena pergi :)
good luck akak ;)

mahira oya said...

better sambung cl...
good for u tau..

GSP said...

tahniah... ape nak risau lak sambung degree, sambung dgree lah paling best dan senang.. sempoi je..hohioh

nisa said...

ptt pagi.. xsume org akan dpt peluang mcm ni.. :)

Anem arnamee said...

Cl salam syg:))

anem lama hbis dah, mula2 takut ju, pergi yg, ramai nk berada di tempat kamu.

oh ya, anem dah jawb tg kmu haritu di link ini, dah bce sila komen tau :))

Tag dari CL

I,m The Designer said...

Tahniah2.. tahniah.. :)

tehr said...

tahniah
gagal setelah mencuba lebih baik dari TAK cuba langsung

...ramai yang dah berjaya