Followers

Friday, September 16, 2011

i love him..


Asalamulaikum semua..
ehem... now CL dah da kat UTHM. cuti kan dah bis..
penat juga la nak kemas2x barang...sebab sem nieh duduk umah sewa ja...
malas nak aply kolej...hehe


tada...


this is my love..
Mohd Hafieez Said..
saya sayang dia sangat2x....

Awak..saya nak luahkan ni untuk awak...harap awak bace yerk..
macamana kalau kita bukan ditakdirkan untuk bersama??
macam mana kalau awak dan saya tak boleh bersama??
macamana wak??
saya tak penah rasa menyesal kenal awk......
saya tak penah rasa bosan bersama awk...
saya berharap saya boleh mencintai awak seumur hidup saya...
saya berharap tiada pengakhiran kisah percintaan kita...
saya perlukan awk....
saya suka bila awak ada disisi sya...
saya tahu kita jauh.. so susah nak jumpa selalu...
tapi awk sanggup drive jauh2x semata2 nak jumpa saya...
nak tengok muka sya...awak kata x kisah sebab awak rindu..
awak tahu saya pun rindu awk juga...
Thanks ya sayang sebab sudi mencintai diri ini....


3 comments:

ツ Bieaz ツ said...

insyaALLAH ditemukan :)

H Y D E said...

wah wah wah. hensem jugek. berusahalah pertahankannya :)

Colourful life said...

~>bie :- hehe tq.. :)

~> hyde :- yup i will.. heeeehee