Followers

Tuesday, April 19, 2011

mak & abah baru!

assalamualaikum...
yeh!!!
CL dapat mak & abah baru.....
nie semua sebab program hikmat masyarakat
di kampung parit masta iaitu
program jom jelajah kampung (anak angkat)..
jom jelajah kampung nieh berlansung selama 2hari 1malam ja..
tapi rasa cam lama lak kat sana.. dah jadi cam ahli keluaga lak..

tada... ^_^ nieh la mak & abah CL... (rasa rindu lak)

setiap keluarga diberi 2orang anak angkat, so CL dan akak lia jadi anak angkat bagi kelurga
Tn. Hj Basri..
layanan yang diberikan pada kami cukup mesra dan baik sekali...
CL dah rasa cm anak mak & Abah lak..'
terima kasih ya sudi menerima CL sebagai anak angkat...




nieh kami berenam " merupakan geng kaki pukul" haha... ^_6

hah..jgn tak percaya CL jadi aktif lak sepanjang aktiviti di kampung parit masta tu taw..
semua pertandingan masuk... tapi tak menang pun....tapi antara geng berenam kami ada yang menang taw...hehe (hasil kerjasama) iya2x lah..time nieh je nak ngaku kan..
bila dah menang kan...kikiki....

antara sukanekanya adalah..

kerusi berirama ( yang nie semua mesti penah main kan?)



tarian...hentam aja la...haha CL tak taw pun..ala2x cm zapin johor sikit...bila suruh orang penang yang ikot...jadi camgini lah...haha..

pijak belon sampai pecah ( nieh paling hampeh CL baru ja masuk gelangang tak sempat nak panaskan badan lagi... tut..tut dah ada orang pijak & pecahkan belon CL...huhu
apa yang penting enjoy!

ok dah... sampai sini aja... ^_^

7 comments:

cik.saffa.here.with.love. said...

perrhhh..!! sonok nyer... dah lama tak join program mcmnih

Colourful life said...

cik.saffa.here.with.love. ~> haha, sama la kita...cam CL nieh pun sebab dah jadi benda wajib lak untuk koko hikmat masyarakat..adaikata CL x pergi..ambik la lagi sekali koko nieh sem depan... hehe

H Y D E said...

huyoo... bestnya... enjoy :)

Dunia Ibadah said...

Assalamu'alaikum.
management programnya bagus juga ya tentang jelajah kampung, pastinya banyak hikmah yang bisa saudara dapatkan, dan semua menjadikan pelajaran berharga untuk bisa mengambil nilai positifnya juga mendapatkan pola pikir kita menjadi lebih dewasa, terimakasih sahabat sudah berbagi infonya, salam ukhuwah sahabat.

Colourful life said...

hyde :- ha;a memang enjoy..sekali sekali kuar dari bilik kuliah kan....jelajah kmpung...

Colourful life said...

dunia ibadah :- ya bnyak hikmahnya..merasai bagaimana hidup dalam satu keluarga yag erat serta agamanya di jaga...dgn baik sekali..

Bie said...

Wahh bestnya program nih...Bie blum penah join program mcmnih uhuhu.