Followers

Wednesday, August 4, 2010

kehilangan...colourful Life


hai semua-semua..

adeiy.....lama benar CL tak berblogger...

bila diri ini kembali bergelar student...

nieh la jadi nya..

blog terbiar,seperti tuan nya menghilangkan diri..


sekarang nie CL terlalu sibuk dengan jadual kelas-kelas

kuiz-kuiz dan test-test termasuk juga dengan presentation..

hingga terabaikan blog nieh..

myb CL sendiri masih belum pandai menbahagikan masa..


cL still macam dulu tak ada ape yang berubah..

masih suka kan blog...dah suka berblogwalking..

tapi CL sendiri yang terlalu BZ dengan life student..

membuat kan CL seolah-olah tidak hiraukan lagi blog nieh..


T_T sayu nya rasa......

hope pas nieh semua ok...

11 comments:

nisa said...

oo ptt la.. xpe demi bljr.. hehe

a d r e y n i e e l i s y a said...

xpa2.. study lbh pntg kan..
hihih

♥ αmynαbillα ♥ said...

huhu~ x pe CL.. slow2 okay :) study lg penting dr blog. lau ada mase bru blogging ok.

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

xpe...kitrang paham nanti dah semua selesai baru blogging balik..

gaelby said...

It's nice to be her in my own 1th visit.
Let me follow this great blog, thanks:)

mahira oya said...

it's ok..study itu pntg..focus!!

mahira oya said...

hope ok jugak..amin..

Ezao' Edogawa said...

ohh yke CL? xpe2... CL. dah sambung blaja kat UTHM la skg ni kan?

Ezao' Edogawa said...

rindu ar kat CL! sejak2 dah ke UTHM ni. ...

Anem arnamee said...

Salam CL dear.
alolo. come back dear!
:P

yang, link ke GB hapuskan, nanti dia detect virus yg:)

Colourful life said...

ane :- tQ erk...CL mang tak tahu la..mang dah lama tak aktif blog nieh...