Followers

Monday, June 7, 2010

Oyeh!! Award lagi..



Hehe...TQ2x lagi..
sudi kasi walaupun CL suka ambik lambt..maaf-maaf semua yerk...

(^_^)V

Award ke 6

Award nieh dari minemixs..

TAHNIAH

Tarikh AWARD ini tercipta : 05 - 05 - 2010 / 3pagi :
Tarikh RASMI di sebarkan : 08 - 05 - 2010 / 3ptg :



:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar

Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti

Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip

jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

ini adalah penerima2 bertuah seterusnya:-

tehramuan
mia@smile
hadihazwan
cik lynn
BlogZoro



Award ke 7


COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD

1.Apa perasaan anda...How u feel
mestilah happy.. (^_^)

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI:-

award nieh dari Abu Luqman tQ yerk..


3 Namakan lima nama yang selalu kawan panggil 5 ye

atie
kakak
acu
sue
CL


4. Apa yang anda buat semalam:-

Pergi kenduri umah saudara kul 5pm baru balik umah..malam just tengok Tv..

5. Kenapa ya Abu Luqman suka sangat dengan Kapal Ye ?

sebab leh belayar..or melambagkan sedang mencarikan ketangan..
entah..hehe
sowie tak tahu la abu luQman..

6. Lima perkara yang membolehkan kita gembira...

melihat mak gan ayah kita terseyum..
berjaya dan melihat kejayaan kawan-kawan
dapat menolong seseorang menyelesaiakan masalah
dapat hadiah yang bernilai bukan kerana harganya
dapat bersama dengan orang yang kita sayang


7. APA PERASAAN ANDA MENJADI BLOGGER.

happy sebab jadi seorang blogger walaupun masih mencari ape ciri-ciri yang CL nak bawa dalam blog CL nieh..

8. LAMAN MAYA MANA LEBIH MUDAH DIKENALI FACEBOOK ATAU BLOG. ?

kalau sekarang nie myb Fb la paling populor...hmm...blog ramai yang tak sangat sebab ia memerlukan kerajinan untuk menbuat suatu entry..dan perlu kan entry yang menarik..
tapi bagi CL..CL lebih senang degan blog...walaupun kadang2 buntu nak wat entry ape..

9. Apa sumbangan anda terhadap orang Islam yang di tindas..

CL..x mampu nak buat ape..just mampu berdoa tuk orang tersebut..dan sebarkanya kepada kawan sepuya semua boleh doakan sekali..
moga2 semua selamat...

8 comments:

Mia Liana said...

Terima kasih banyak2 CL.. tapi akak dah dapat award tuh dari tuannya... :)

tehr said...

tq
...akan disimpan kemas dalam almari cermin

Abu Luqman said...

Tahiah Ye.....rajin rajin ..BW.kalau tak sibuk le.

Roronoa Zoro said...

arkk.. award + tag lagi.. hehe.. i simpan dulu boleh? hehehe... =p

Colourful life said...

~> untuk semua..
buat la ape yang patut ^_^ hihik

Peninjau Dunia said...

Terima kasih CL
dah amik.....

Cik Lynn said...

thnx CL
da amek :)

najihah sahami said...

nice...nk jugakkk..uwaa...