Followers

Monday, June 14, 2010

Bila bos panggil nama ku....




Jen..jen.jen...
bila bos panggil mesti lah semua takut kan..
dalam hati..eh ada wat salah ke..
tapi CL,
kalau bos paggil CLmesti syak satu benda jerk..
mesti CL kena ganti dia pegi site visit...

14 June 2010
B0s :- Esok saya ada krusus dengan indah water...
awak gantikan saya pergi site visit ya..
erm buat surat wakil untuk awak pergi sok.
@_@ CL dalam kerisauan...takut-takut tak tahu kat mana...

CL :- En sok site visit nya dekat mana??
BOs:- JPS seberang perai utara..
CL :- erm kat mana tu..
Bos:- kepalaBatas..jap-jap saya lukis plan pegi situ..

Tada..

nieh la plan yang bos CL kasi..
hehe..CL pun tak faham
tapi ..
setelah bos CL cerita-cerita jalan nak pegi situ..
bla..bla..dan bla...
Faham la juga..

CL :- tapi En,ape nama jalan-jalan nieh..
Bos :- Ntah saya pun tak ingat..tapi awak tahu kan..
CL :- ^_^ buat muka faham...

pastu bos pun balik....

15 June 2010 (hari nie pagi tadi)

CL bagun awal dari selalunya sebab,
nanti takut sampai lambat..
tapi kali nieh CL dah tak kalam kabut cam sebelum nieh..

Cek semua barang-barang yang perlu..

1) Lesen syarikat dan salinan
2) Surat Wakil
3) semestinya pen

4) Minyak moto.. oh kena isi dulu nieh..

semua dah..puas hati..
CL pun bertolak...

oyeh!! dah sampai JPS...
terawal 15 minit lak...

lepas tu
ape lagi daftar lah kehadiran..
dalam happy-hppy tunggu..
pastu penyelia masuk
penyelia projek bagitaw lepas nieh kita akan pergi ke tempat projek...
dia nak semua tengok tempat tu...

hurm...ingat dah boleh balik..
sempat lagi CL tanya orang sebelah..
kat mana ek...
tapi jawpanya tak tahu..
penyelia tu cakap sape tak tahu boleh follow dia..pergi sama-sama..
ape lagi CL pun ambik lah kesempatan tu..
tapi CL nek moto..dia kereta..
alah ape2 ja..yang peting usaha kan..
nasib CL sempat Follow...
masuk kawasan pendalaman sikit..
kalau pergi sendiri mesti sesat..

tengok lah sepanjang perjalan, hanya pokok kelapa sawit jerk..

AND

dah sampai tapak projek nya..

sepanjang view picture nieh adalah kawasan projek nya..

nieh...orang yang bertanya lebih lanjut..
CL awal-awal lagi dah ke moto..
anggap ja CL faham..yerk..hehe
sebab hari tiba-tiba jer mendung cam nak hujan..
baik CL balik...

The End
^_^

10 comments:

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

fuhhh...mencabarnya CL

tempat projek tuh cantik lor ^___^

Colourful life said...

~>bie
xda la mencabar mana pun..
hmm ^_^ jadi mencabar sebab CL yang tak biasa...hihik

ha; mang cntik...hihi

mahira oya said...

wah g site ek cl...
menariks..

Colourful life said...

~>mahira oya
yup..g site..TQ.. ^_^

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

tuh la sebab tak biasa tuh mencabar hik3...

Colourful life said...

~>bie
hihi... ^_^
hope CL bertahan la dgan keje nieh..
rasa cm nak cari keje lain jerk..

ajaibbenar said...

dapat anugerah cemerlang ke tahun ni?? hehe

Colourful life said...

~>ajaibbenar
hehe..belum agi lah..bru keje 6 bulan... ^_^

Anzur Anuar said...

S.P.U? Dekat je ngan rumah saya.. Sebrang Jaya..

Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

Colourful life said...

~> Anzuar Anuar
^_6 oh orang pulau pinang juga ke..