Followers

Monday, May 10, 2010

Pergi kFc...layanan yang baik..

Nieh kfc kepala batas..
hai semua..mesti pelik kan...poyo ja cite pasal kFc lak..semua penah pergi kot..kan??sebenarnya ada kisah disebaliknya..jom baca...

ok..camni lah nak dijadikan cerita...suatu hari CL pergi la KFC..hajat dihati nak beli bawa balik makan kat rumah ja..

KFC :- Selamat datang..makan sini or bungkus.
CL :- bungkus
KFC :- ye..ok..
CL:- saya nak 7 ketul ayam+ 1 popcorn
KFC :- lagi..air??
CL :- x nak..
KFC :- ayam spicy or original..
CL :- spicy 3 original 4...

CL tuggu la kejap proses mengbungkus...pastu..

KFC :- cik ayam spicy habis la..boleh tunggu sekejap.
CL :- ok..(xda rasa marah pun)
KFc :- cik sila duduk dulu sambil kasi air..
CL ;- pelik tapi ambik ja la..pastu terus duduk..

sebenarnya tak lama pun..smbil2 tunggu tu cL main game kat henset.. x sempat CL nak minum.

kFc :- cik dah siap..
cL :- terus bayar & keluar..

sebenarnya CL cuma nak gtaw yang layanan kat Kfc tu baik sgt..hehe


nie la airnya..

14 comments:

renbow kaler said...

woit...bkn porkcorn...atoi2....popcorn..pork kan b*b*...heheh

miss hav0c said...

waaa good 1

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

best....kena dgn layanan yang baik
suker..suker..

CL xbawak balik minuman tuh ker... hahaha

AISHA SAAD said...

waahh besh jugakk ehh!
cam nih len kali aku maii nak tnya, apa yang tak dakk skg??
nnti aku kena tunggu then dapat ayaq free! hahaha

Colourful life said...

~> renbow
adus!! silap..cmne leh tak perasan..CL dah edit tima ksih lah..

~>miss
hehe....semua Kfc cmtu ke??

~>bie
Kebetulan mang dtang degan abg..so ada ank buah sekali so bawa ja..msuk kete ank buah yang minum..hehe

~>aisha
hehe berusaha lah..

Leelee said...

dia bagi ayaq sebab takut nanti pelanggan lari.
hoho.
betull tak?
;))

Colourful life said...

~>leelee
betul jug atuh..x pun dia tkot ada la yang marah2 sebab lambt..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
waAaa, bagus betul nie..
tp kalu dia bg satu set snack plate ke smntra mnungGu tu lg bagus kan! kui3.. ;)

jane said...

porkcon?
kahkahkah

Colourful life said...

~>Azrai
haha..kalu dapat tu mang best kot...kikih

~>jane
l0or...CL dah edit dah..xmo2..duk tulis perkataan tu..error taip ja..xda makna nak tulis benda tu..hehe

c.azun said...

i jeles xpnh dpt mcm tue . hahaha ;)) ambil hati kot .

Colourful life said...

~>c.azun
hehe..myb juga kot...dia nak CL pegi situ selalu..hehe

sabriena said...

colouful: nak kfc!!! huhu

Colourful life said...

~> sabriena
boleh2..nanti kita jumpa ain..tuntut yerk...hehe