Followers

Tuesday, May 18, 2010

Award..

Award Ke-4
*
*
dapat award..nice blog..erm nice kew..
tapi happy dapt awarn nieh..tima kasih kepada yang menberi...
adiba
ok nieh lah awardnya..

*
*
so macam biasa la mestilah ada syarat yang perlu dilengkapkan..
*
*
1. Ape yang bermain di fikiran korang sekarang
hurm.penat dah keje sini..bila nak dapat keje baru..
jap lagi nak pegi pasar malam..hihik
*
*
2. Apakah nama samaran u allz
Atie
Kakak
sue
Acu
CL
*
*
3.Berikan 3 orang yang u allz sayang.
Kawan-kawan
keluarga
*nieh dah lebih dari 3 pun..hhihi
*
*
4. Panggilan untuk si dia.
Abg..
hahak..kelakr lah...
*
*
5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa.
erm..rahsia..hihik
*
*
6. Blog mana yang korang suke visit.
Sape yang Visit saya...
tapi selalu pape pun kat senarai best frenz..pastu baru blog2 lain..
& blog yang ada update baru..
*
*
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger korang.
Ramai giler 15....huhu..nape tak 50 ja..wakakah
shah
bie
cerita aku
apex punya blog
Azrai Ahmad Zamri
Mysara Newrie
khairun nisa jalani
minemixs
QYRNDISHDUSH
Princess pink
icha
Apa khabar Orang Kampung
sabriena
eira
yang ke 15 kepada sesape yang baca nieh..hehe
*
*
hehe..biasa la..kalu ada yang dah dapat award nieh..sila lah ambik juga..sebab nieh dari CL..tuk korang..okies..

11 comments:

nisa said...

tq2

Gema said...

award mendekatkan kita dengan sahabat :)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
sj nak c0nteng cni, tanda sayang kan? kui3! ;) nyway thanz 4 dis award k..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaah tahniah dapat award :)

Colourful life said...

~>nisa
sama2 (^_~)V

~>gema
Betoi2..

~>Azrai
zairah itu tanda sayang..kikih

Colourful life said...

~>miss
hehe...tQ..
diri sendiri tak sgka leh dapt award..kikih

░♥si lampu neon♥░ said...

asal ko jawab sume cam malu2 hahaha

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

tq CL...
terharu Bie terus CL kasi award :) suke2 hehehe

Colourful life said...

~>si lampu neon
mestilah..dah soalan cntu..kui3..

~>bie
kalau bie suka CL lagi suka..hehe

Shah said...

TQ TQ...baiknya ati CL...first on list lak tuh..TQ TQ..

Colourful life said...

~>shah
welcome2...;P