Followers

Tuesday, May 18, 2010

Wali band -Aku Sakit

Hai..semua..
CL suka lah lagu lagu Wali band-aku sakit
Rajin lak CL buat Movie maker pastu upload kat youtube degan post blog.....Video nieh hanya menggunakan picture-picture pakcik google..kikih..

jika ada gangguan untuk dengar lagu nieh disebab lagu page blog nieh..sila ke bawah untuk 'stop' or muet kan lagu blog buat sementara waktu.. (^_~)V

Ok nie video-nya..


Sesape nak mp3 or video lagu nieh leh klik kat nama lagu di bawah..

Free Download

Mp3

Wali band-aku sakit.mp3
video
Wali band-aku sakit.wmv


Lirik Lagu Wali band-aku sakit

Aku sakit
Bila menatap matamu
Sadarku bahwa engkau bukan milikku

Aku sakit
Bila ku mengagumimu
Sadarku kau tak pernah mengagumi ku

Bangunkan aku dari tidur panjangku
Sadarkan aku dari mimpi tentangmu
Ku salah bila ku berharap padamu
Salah ku paksa kau tuk mengagumi ku

Kau tak tau perasaan ku
Dan ku tak mau kau tau

Aku sakit
Jika kau tau hatiku
Karna diriku tak berarti bagimu

Aku sakit
Bilakah kau sembuhkan aku
Tak mungkin, tak mungkin sungguh tidak mungkin

14 comments:

Sir Marcello said...

hehehe rajin ya :)

Colourful life said...

~>sir Marcello
tiba2 ja rajin..kikih..

HonEyBuNNy said...

suka jugak..layan..ehhe

shazika said...

best lagu nih

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

sama la Bie pun suka lagu wali band hehehe awesome!!!!

Arfi said...

lagi kenapa nih kok laguya kau sakit??? hmm

Colourful life said...

~>HonEyBuNNy
layan~(n_n)~

~>shazika
yeh!!...lagu nieh mang besh..hihik

~>ツbieaz@bie Azreenaツ
(^_^)..waliband luf it t0o..hehe

~>Arfi
hahak~ sesaja suka2 x boleh kew??..kikih..

ApekxHensem™ said...

sedap jugak ek!

Colourful life said...

~>ApekxHensem™
betul...(~_~)V

nisa said...

lagu2 wali mmg best.. abis nisa download sume lagu die td.. hehehe..

Abu Luqman said...

saya dgr dalam kereta je...kawan i kat Pdg Cempedak..Nama Mahrus Abdullah kenal dak

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

hehehe...
enjoy abis ahaksss

edaolala said...

waa dah buka bisness mp3 pulakk :D heehhe :D i suka sukaa :D

Colourful life said...

~>nisa
hehe~wali band terbaik..

~>abu loqman
erm..cm tak kenal ja..hehe

~>bie..
yeah...(^_^)

~>edolala
eh...xda lah..xtahu pun nak wat bisnees..just guna 4-shared jerk..