Followers

Wednesday, April 14, 2010

Penat + Bosan hurm...

Hai sayang-sayang sekalian...

PenatNya...

banyak betul la kejer...hmm..tu la manusia bila bayak keje mula la nak merungut..cam saya nieh la..ada keje cakap bayak keje penat la ape lah..bila tak da keje lak kata bowik ..adei semuanya serba x kena..x reti nak bersyukur lansung..tolong la sape-sape nasihatkan saya nieh..

pic pakcik google punya

BosanNya...

ntah la tiba-tiba saya rasa bosan sangat dengan hidup saya nieh...
bosan dengan keje sekarang...
hari-hari buat benda sama jerk!!
argh!!! nak tukar keje..erm sape lak nak amik saya keje ek...or sape2 yang da keje kosong tolong la gtaw saya ek...he~
suka sangat on9 facebo0k..sehari tak buka cam kucing kehilangan anak..hari nie rasa malasnya nak buka facebook...kenape ntah..
kalau dipikir-pikir balik lama gila tak buka..
Tagged
Myspace
Friendster
Hi5
kecian nya kawan-kawan Tag,Ms,Fs,Hi5...sowie ek..bz sesangat..huhu

pic pakcik google punya

RealityNya..

hurm...ape yang saya tahu!! ape yang saya rasa hari nie adalah bersifat sementara saja..
esok ok la kan??.. hehe betul tak??..

pic pakcik google punya

p/s :- hidup jangan tensi0n memikir benda yang tak penting...hidup mesti cam sya
like Colourful life...Chaiyuk!!!2x esok tak tahu lagi ape yang berlaku... (^_~)V just waiting...


8 comments:

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

Aha..betul tuh wat sementara waktu jer rasa buhsan hehehe

Bie lama dah xbukak Fb heheh

Colourful life said...

@bie..erm Fb nie mula2 best je..tapi sekrang rasa cm bosan..sya pun jarng2 buka FB sekarang nieh...

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

betul tuh dulu best giler kat FB sampai2 Blog terabai huhuhu...
akhir2 nie Xbest lagi :) Best lagi kat sini [Blog]

Colourful life said...

@bie..same la ape yang saya rasa...kenapa tah FB jadi tak best lagi.. (^_~)V lega rasa..bila ada juga 0rg rasa ape yang sya rasa..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu..itulah kehidupan..tanpa semua keadaan ni, manakan terasa keindahannya..tak c0lorful la nnti.. ;)

Colourful life said...

@azrai..he~ betul tu...(^_~)V

Kairos said...

biasanya saya dengar musik kalau sudah bosan

Gomgom Freddy Situmorang said...

biasanya saya dengar musik kalau sudah bosan