Followers

Wednesday, February 3, 2010

Tuhan Beri Aku Cinta

Ayushita - Tuhan Beri Aku Cinta.flv

Nie lirik lagu :-

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina...

saya suka lagu nie..best tak??hmm hehe...

2 comments:

anummss said...

termasuk u, ai ni jenjalan terjah blog org, i dah jumpa 2 org yang suke lagu ni.
hehehe..i pun suka gak.
lagu ni punya maksud yang tersendiri..
layaaannn....

colourful life said...

ye ke suka juga ek..erm lagu ni memang ada maksud yang tersendiri..happy bila ada juga yang suka dengan lagu nie walaupun tak popular sangat.